torstai 23. toukokuuta 2013

Rikottuja linjoja

Jälleen on yksi huivi valmistunut. Ja väri on keväisen vihreä.













Malli: Line-break
Lanka: Louhittaren luolan Aino
Väri: Sammal
Puikot: 3 mm
Kulutus: 55 g













Huivin on suunnitellut Veera Välimäki. Nää hänen huivit on ihania aina-oikein neuleita joissa on aina jokin ihana juju. Aino oli todella ohutta neuloa, aluksi olikin vähän hankalaa kun en oo neulonu ennen näin ohutta lankaa, mutta kyllähän se siitä sit alkoi sujua vaikka välillä usko meinasi loppua.
















Huivista tulikin erittäin kevyt ja ilmava, mutta ihanan pehmeä keväthuivi. Kuvat eivät vaan saa vangittua tuota väriä kun en sit tajunnut kuvata silloin kun oli aurinkoista. Tänään kun on sateinen päivä niin salamankin kanssa värit ei vaan onnistu.
















Lankaa olisi riittänyt vielä vaikka kuinka, joten olis saanu isommankin huivin aikaiseksi. Mutta eiköhän se lämmitä täänkin kokoisena. Isompaa en olisi enää malttanut neuloa, kun uudet mallit huutelivat jo päästäkseen puikoille.
















Pidän tosi paljon näistä Veeran suunnittelemista huivimalleista. Oon tään asian jo varmaankin kertonu moneen otteeseen. Mutta eipä sitä voi olla kertaamasta. Lisää varmasti on tulossa! Langat on niihin jo valmiina katsottunakin.